Huskeseddel til køb af ny cykel

Er din gamle cykel gået i stykker, blevet for slidt, eller er der trang til fornyelse på den front? Så er det på tide at investere i en ny cykel. Det er vigtigt at vælge en ny cykel, da den skal være komfortabel at cykle på. Det er nemlig vigtigt, at du sidder rigtigt på cyklen, da det over tid kan give skavanker, hvis cyklen eksempelvis er for lille eller for stor.

For at gøre valg af cykel lettere for dig, kan du med fordel opsætte et budget over, hvad du har i sinde at bruge på en ny cykel. For at øge det budget en smule, kan du optage et lån uden lønseddel, købe en cykel af høj kvalitet og betale tilbage på lånet, når du igen får løn.

Hvilken type af cykel ønsker du?

Der findes mange forskellige typer af cykler, hvilket er gældende for:

  • Elcykler
  • Racercykler
  • Mountainbikes
  • Klassiske herrecykler
  • Klassiske damecykler

Det er de mest gængse typer. Det er vigtigt at afstemme valg af type med det, cyklen skal bruges til. Skal du cykle korte ture i byen eksempelvis til eller fra skole eller arbejde, kan du med fordel vælge den klassiske herre- eller damecykel. De er meget universelle og har god holdbarhed.

Ønsker du lidt støtte på cykelturen, kan du vælge elcyklen. Den er et super godt alternativ til bilen, og selvom du får hjælp, får du stadig motion. Således kan du cykle på arbejde, uden at du skal svede på grund af en hård tur – du vil nemlig få passende hjælp.

Udseendet på cyklen er vigtigere end som så

Det er essentielt at finde en cykel i de farver, du finder flotte. Din cykel skal ikke bare være komfortabel. Den skal også være flot, når du kommer kørende på den. Her kan du både vælge neutrale farver såsom sølvgrå, sort mv., mens du kan udfordre mere i farvevalget i form af lyserød, gul osv. Herudover kan du også vælge de kombinationer af farver, du finder mest attraktive, så du og din nye cykel klæder hinanden.