Skjulte Bank lån afgifter, der ville gøre en Pick-Pocket misundelig

Der kan være mere til en bank business lån end at lave renter og afdrag. Din virksomhed kan få et stort sats på sin nye kassekredit eller lån, men du kan græde på vej hjem, når du opdager skjulte gebyrer og afgifter.
Selv erfarne låntagere kan blive overrumplet. Låneomkostninger kan boostes af tusindvis af dollars og den effektive rente på lånet steg med mange basispoint som følge af disse skjulte gebyrer.
Her er nogle af de gebyrer og afgifter, der kan øge din virksomheds omkostninger på banklån:
Forpligtelsesgebyrer
Mange banker opkræver gebyrer for ½ % – 1% eller mere for at udstede en forpligtelse til at låne penge. Gebyret beregnes på beløbet tilgængelige kredit. Forpligtelsesgebyrer betydeligt øge den effektive rente på udestående lån.
Disse gebyrer kan forhandles. Hvis din virksomhed har en stærk kredit profil, eller hvis der er hård konkurrence blandt banker i dit område, bede om en lavere forpligtelse gebyr eller bede om at få det ophævet.
Ikke-anvendelse gebyrer
Disse gebyrer kan opkræves, i stedet for eller ud over gebyrer. Ikke-anvendelse gebyrer spænder normalt fra ¼ % til ½ % af de uudnyttede kreditfaciliteter. Selv om disse gebyrer er mindre indgribende end forpligtelsesgebyrer, øger de også den effektive debitorrente.
Som med en forpligtelse gebyr, kan du muligvis få ikke-brug gebyr reduceret eller fraviges, hvis din virksomhed har en stærk kredit profil, eller hvis bank miljø er meget konkurrencedygtige.
Omstrukturering gebyrer
Når din virksomhed har grund til at omstrukturere en eksisterende lån, kan du forvente din bank til at opkræve en omstrukturering for privilegiet. For eksempel, hvis din virksomhed har grund til at konvertere et kortfristet lån til en langsigtet, vil det sandsynligvis blive opkrævet for denne omstrukturering.
Disse gebyrer kan variere fra ½ % til 2% eller mere samt alle juridiske bankgebyrer eller out-of-pocket udgifter. Hvis din virksomhed har været et langsigtet bankkunde i god stående, kan du være i stand til at forhandle eller fjerne gebyret. Men forvent ikke at fjerne bankens advokatomkostninger og out-of-pocket udgifter.
Bank advokatomkostninger
Advokatomkostninger spiller normalt ind, når banken bruger en ekstern advokatfirma. At gøre tingene værste, mange uden for banken advokater kræver en låntager at hyre en udenfor advokat til at udstede en udtalelse brev dækker transaktionen.
Normalt, kan kun de stærkeste låntagere i meget konkurrencedygtig bank situationer helt fjerne betalende bank advokatomkostninger. Men, hvis din virksomhed er en kunde, din bank kan være villige til at have disse gebyrer udjævnede eller reduceret. Ofte banker har nogle gearing med deres advokatfirmaer for at få en rabat.
Vurdering/miljømæssig evaluering gebyrer
Disse gebyrer er debiteret på mange asset-backed lån. De indebærer normalt at bringe i en ekstern ekspert til at evaluere udstyr eller fast ejendom. Disse gebyrer kan være betydelige, afhængigt af hvilken vurdering eller miljø spørgsmål.
Som advokat er gebyrer, vurdering eller miljø evaluering gebyrer næsten altid på vegne af låntager. Måske er det bedste resultat kan man forvente at have disse gebyrer udjævnede eller have långiver delt beløbet i nogle måde.
Uventede revision udgift
Mange banker forbeholder sig ret til at revidere låntagere eller sende bank personale i for inspektioner. En revision kan være nødvendig at gennemgå regnskabsprocedurer eller til at overvåge samlinger, lager eller et andet aspekt af din virksomheds drift. Nogle banker kræver også revision af CPA virksomheder i forbindelse med udvidelse af kredit. Nogen af disse scenarier kan skabe betydelig udgift og indebære en betydelig tid engagement for din virksomhed.
Før du signerer, gennemgå din låneaftalen omhyggeligt at identificere enhver revision eller bank inspektion krav. Hvis din bank kræver en revision eller kontrol, som du ikke regnede, forsøge at få det fjernet eller forsøge at forhandle grænser. Du kan muligvis få en mindre strenge krav eller til at forhandle et billigere alternativ til revision eller kræves af din bank.
Hvis alt andet fejler, prøve at få revision eller inspektion gebyrer udjævnet.
Sene gebyrer
Afgifter for sene betalinger til din bank er generelt i din kontrol. Disse afgifter kan være besværlig og kan føje væsentligt til din virksomheds låntagning omkostninger. Det er ikke usædvanligt at se banker tack 300 basispoint til en kundes debitorrente for forfaldne beløb.
Selv om det er umagen værd under forhandlingsstadiet af lånet til at bede om en lavere sen betaling gebyr, er den bedste løsning at forsøge at undgå disse afgifter. Hvis du kan, forsøge at få forsinket betaling sats slået ned til 75 til 150 basispoint over din debitorrente.
Udløbet af eller manglende evne til at få en sats-lås
I en stabil miljø er mange banker villige til at låse satsen på fast rente kreditkort transaktioner. Sats-låse beskytte låntager fra negative sats bevægelser før lukning. I de fleste tilfælde kan priser holdes til 60 dage. Sats-låse er ikke ualmindelige i fast ejendom og udstyr rate lån.
Hvis din virksomhed er ved at forhandle et fastforrentet lån, forsøge at forhandle om en sats-lås. Du kan betale renter på lån, der er en anelse højere, men en låst sats kan fjerne en ubehagelig rente swing.
Når du har låst satsen, prøv at holde inden bedrift for lukker transaktionen. De fleste banker vil ivrigt og aggressivt videregive renteforhøjelser på et stigende marked, sats, hvis du undlader at overholde.
Mange skjulte bankgebyrer og afgifter kan formindskes eller elimineres hvis du planlægge og er rede til at forhandle. Du i din stærkeste forhandlingsposition inden din bank udsteder et engagement brev, og før du underskriver kreditaftalen. Altid læse engagement breve og lån aftaler omhyggeligt. Look for skjulte gebyrer, skjulte gebyrer og uventede krav. Du kan også bede din bank til at forberede en separat liste fremhæver alle potentielle gebyrer og afgifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.